Image
Image
Image

Bine ai venit

Vila Miruna***
Fie că doriți să petreceți un week-end la munte, un sejur in Sambata de Sus sau o vacanță la munte, Complexul Miruna vă pune la dispoziție cele mai moderne unități de cazare în Statiunea climaterica Sambata de Sus, la poalele muntilor Fagaras.

Miruna este cel mai modern complex din Sambata de Sus, în care vă puteți răsfăța simțurile într-un cadru de poveste in centrul nostru Spa, pentru ca mai apoi să serviți delicioasele preparate din bucătăria noastra Romanesca,însoţite de vinuri de înaltă calitate recomandate de un somelier, în cadrul Restaurantului Miruna.

Restaurantul va asteapta intr-o ambianta placuta, bucataria traditionala romaneasca fiind ridicata la rang de arta. Marea majoritate a produselor culinare sunt ECO, provin din ferma proprie si sunt gatite dupa retete traditionale din tara Fagarasului , mostenite de generatii si date mai departe din mama in fiu, fiind o afacere de familie.
Înconjurat de un peisaj natural, Complexul Miruna, oferă privelişti montane magnifice şi camere amenajate confortabil, cu acces gratuit la internet.

Complex Miruna dispune de 60 de camere duble si triple, 10 apartamente in 4 unitati de cazare diferite aflate in acelasi complex. Dotarile au fost gandite astfel incat sa va ofere tot confortul necesar si sa creeze o atmosfera intima si armonioasa pe toata perioada petrecuta alaturi de noi.
Mobilierul elegant, paturile confortabile si privelistea montana minunata se impletesc cu dotari moderne pentru a va oferi o experienta de neuitat in orice anotimp.

Va stam la dispozitie cu o gama completa de servicii:
-Restaurant cu specific traditional romanesc
-3 sali de conferinta( 100 de lcouri, 80 de locuri si 40 de locuri) dotate professional
-Loc de joaca pentru copii in aer liber
-Terasa generoasa
-Parcare gratuita
-Centru Spa (piscine interioara si sauna uscata, masaj terapeutic)

*unitatea nu dispune de rampa de acces pentru persoane cu deficiente locomotorii.
60

60

Camere
10

10

Apartamente
3

3

Restaurante
1

1

Centru SPA

Vila Miruna***

3 Restaurante

Restaurantele va asteapta intr-o ambianta placuta, bucataria traditionala romaneasca fiind ridicata la rang de arta. Marea majoritate a produselor culinare sunt ECO, provin din ferma proprie si sunt gatite dupa retete traditionale din tara Fagarasului , mostenite de generatii si date mai departe din mama in fiu, fiind o afacere de familie.

3 Sali de conferinta

In cadrul complexului se regasesc 3 sali de conferint ( 100 de locuri, 80 de locuri, 40 de locuri) toate dotate profesional ( internet, videoproiector, flipchart-uri, ecran de proiectie).

60 camere si 10 apartamente

Camerele si apartamentele au o vedere extraordinara spre Valea Sambetei, oferind turistilor o priveliste placuta si relaxanta. Izvoare repezi de munte, paduri cu arbori multiseculari, contribuie la crearea unei atmosfere de basm in oricare dintre cele patru anotimpuri. Toate camerele si apartamentele sunt mobilate cu mobilier din lemn natur, au baie cu dus, uscator de par, tv, balcon, toaleta.

Image

Cazare

Image

Restaurant

Image

Gym

Image

SPA

Testimonial

Ce spun despre noi clientii nostri