Image
Image
Image

Bine ai venit

Complex Miruna
Fie că doriți să petreceți un week-end la munte, un sejur in Sambata de Sus sau o vacanță la munte, Pensiunea Miruna vă pune la dispoziție cele mai moderne unități de cazare în Sambata de Sus.

Înconjurat de un peisaj natural, Complex Miruna din Staţiunea Climaterica Sambata de Sus oferă privelişti montane magnifice şi camere amenajate confortabil, cu acces gratuit la internet prin cablu. Pensiunea Miruna este situata la poalele muntilor Fagaras, in imediata apropiere a manastirii Brancoveanu de la Sambata de Sus - la 2 minute de mers pe jos.

Complex Miruna iti ofera 60 de camera si 10 apartamente in 4 facilitati de cazare diferite aflate în același complex la distanta astfel incat indeplinim masurile de prevenire si siguranta Covid-19.

Pensiunea Miruna este una dintre cele mai moderne pensiuni de 3 margarete din Sambata de Sus, în care vă puteți răsfăța simțurile într-unul dintre cele mai moderne centre spa din România, pentru ca mai apoi să serviți delicioasele preparate din bucătăria traditionala romanerasca ca la mama acasa, însoţite de vinuri de înaltă calitate recomandate de un somelier, în cadrul Restaurantului Miruna

Odata ajuns aici va intampina o atmosfera placuta, va sta la dispozitie cu o gama completa de servicii:

• 3 Restaurante cu specific traditional romanesc
• Bucatarie traditionala
• 3 Sali de conferinta (100 de locuri, 80 de locuri, 40 de locuri) toate dotate profesional ( internet, videoproiector, flipchart-uri, ecran de proiectie)
• Parc de joaca pentru copii in aer liber
• Terasa generoasa
• Parcare
• centru SPA (piscina interioara, sauna uscata, masaj)

Camerele si apartamentele au o vedere extraordinara spre Valea Sambetei, oferind turistilor o priveliste placuta si relaxanta. Izvoare repezi de munte, paduri cu arbori multiseculari, contribuie la crearea unei atmosfere de basm in oricare dintre cele patru anotimpuri.

Toate camerele si apartamentele sunt mobilate cu mobilier din lemn natur, au baie cu dus, uscator de par, tv, balcon, toaleta.

Restaurantul va asteapta intr-o ambianta placuta, bucataria traditionala romaneasca fiind ridicata la rang de arta. Marea majoritate a produselor culinare sunt ECO, provin din ferma proprie si sunt gatite dupa retete traditionale din tara Fagarasului , mostenite de generatii si date mai departe din mama in fiu, fiind o afacere de familie.

*unitatea nu dispune de rampa de acces pentru persoane cu deficiente locomotorii.
60

60

Camere
10

10

Apartamente
3

3

Restaurante
1

1

Centru SPA

Complex Miruna

3 Restaurante

Restaurantele va asteapta intr-o ambianta placuta, bucataria traditionala romaneasca fiind ridicata la rang de arta. Marea majoritate a produselor culinare sunt ECO, provin din ferma proprie si sunt gatite dupa retete traditionale din tara Fagarasului , mostenite de generatii si date mai departe din mama in fiu, fiind o afacere de familie.

3 Sali de conferinta

In cadrul complexului se regasesc 3 sali de conferint ( 100 de locuri, 80 de locuri, 40 de locuri) toate dotate profesional ( internet, videoproiector, flipchart-uri, ecran de proiectie).

60 camere si 10 apartamente

Camerele si apartamentele au o vedere extraordinara spre Valea Sambetei, oferind turistilor o priveliste placuta si relaxanta. Izvoare repezi de munte, paduri cu arbori multiseculari, contribuie la crearea unei atmosfere de basm in oricare dintre cele patru anotimpuri. Toate camerele si apartamentele sunt mobilate cu mobilier din lemn natur, au baie cu dus, uscator de par, tv, balcon, toaleta.

Image

Cazare

Image

Restaurant

Image

Gym

Image

SPA

Testimonial

Ce spun despre noi clientii nostri