Centrul SPA

Centrul SPA Miruna

Centrul SPA Miruna

Are o capacitate de 500 locuri. Mesele sunt de forma rotunda cu un diametru de 2,070 m si sunt asezate in cercuri concentrice in forma de amfiteatru astfel incat toata lumea se vede cu toata lumea.

In central cortului se afla ringul de dans interior foarte mare unde pot dansa simultan 400 persoane.

La intrare in sala mare a cortului se afla o sala mai mica unde se primesc invitatii. In partea stanga a salii mici exista un generous candy-bar iar in partea dreapta o masa destinata paharelor pentru sampanie.

La intrarea in sala mare in partea dreapta se afla scena pentru orchestra iar in partea diametral opusa, masa mirilor. In spatele mesei mirilor exista un minunat baldachin creat special pentru miri si apropriatii dansilor pentru scurtele momente de putina relaxare.

Cortul pentru evenimente este dotat cu grupuri sanitare modern si bucatarie proprie.

Este locul ideal pentru organizarea unui eveniment privat, nunta, botez sau petrecere.

Acest cort de evenimente este perfect pentru desfasurarea unor petreceri caracterizate printr-o atmosfera relaxanta, de vara, proaspata.

Ca si cort de nunta sau cort de evenimente private de orice tip, pavilionul ofera libertate de miscare si mentine legatura cu mediul de afara.

Spatiul aerist oferit de cortul nostru se comporta in modul clasic al unui cort de nunta sau cort de evenimente in spirit american sau mediteraneean. Practic, evenimentele organizate in acest cort vor fi pline de viata, culoare, muzica, meniuri proaspete si veselie.

Tipuri de evenimente organizate: nunti, botezuri, petreceri aniversare, petreceri corporate, lansari de produse, receptii, gale.

Contactati-ne pentru detalii si rezervari!