Comuna Sambata de Sus, judetul Brasov

Balul Zăpezii la Pensiunea Miruna

 

 

Avem plăcerea să vă prezentăm oferta noastră :

Balul Zapezii, la PENSIUNEA MIRUNA din SAMBATA DE SUS,  prin intermediul căreia vă lansăm invitaţia de a vă petrece traditional Balul Zapezii 2022 la munte in statiunea SAMBATA DE SUS, beneficiind de servicii de calitate şi o ambianţă plăcută la Pensiunea Miruna.

 

Pachet Balul Zapezii cu mancaruri, deserturi traditionale romanesti pe perioada 21-23 ianuarie 2022

 

2 nopti cazare  cu pensiune completa +SPA( piscina interioara si sauna uscata) – 799 lei /pers/ pachet  (pensiunea completa+  masa festiva traditionala dedicata BALUL ZAPEZII in sistem bufet suedez cu mancaruri si bauturi traditionale la discretie, muzica si distractie)

 

 

 

21.01.2022- VINERI

- primire oaspeti cu cozonac de casa si afinata naturala (dupa ora 1400 incepe cazarea)

- cina buffet suedez si bauturile casei

 

22.01.2022 - Sambata - ZI TRADITIONALA

- MIC DEJUN- Bufet suedez

- PRANZ

- CINA ROMANEASCA - BUFET SUEDEZ CU MANCARURI SI BAUTURI TRADITIONALE LA DISCRETIE (afinata, rachiu, vin la carafa, racoritoare, apa plata/min)

 

Purcelas la protap in curtea pensiunii in dupa amiaza zilei , preparat pt cina romaneasca care se va servi in restaurant tip bufet alaturi de alte preparate.

 

Cina  traditionala romaneasca cu produse traditionale pregatite in bucataria proprie (carnat, toba, cartabos, lebar, jumari, pece, branzeturi de la stana(urda, telemea, branza de burduf, cascaval de casa), dupa care vom servi  preparatele bine pregatite cu garnitura si salate asortate. Nu vom uita nici de ceva dulce traditional. Bauturile casei sunt nelipsite in aceasta seara la discretie (afinata, rachiu, vin la carafa, apa plata/minerala). Petrecerea va fi intretinuta de formatia Pensiunii Miruna si va vom incanta si cu o supriza.

 

23.01.2022 - Duminica

- MIC DEJUN

 

Modalitati de petrecere a timpului liber :

- Manastirea Brancoveanu se afla peste drum de Pensiunea Miruna, 2 min de mers pe jos

- Centrul Spa (piscina interioara, sauna uscata si masaj – Optional- Masajul se face cu programare la receptia Spa-ului -50 lei sedinta / 30 min)

- Herghelia de la Sambata de Jos se afla la 15 Km de Pensiunea Miruna

- Partia de ski se afla la aprox 700 de m de pensiunea Miruna

- Aventura Park se afla la 1,3 km de Pensiunea Miruna

- Pimbari relaxante prin padure

- Izvorul Parintelui Arsenie Boca

- Pentru cei pregatiti de munte chilia Parintelui Arsenie Boca va asteapta sa va  inchinati (traseu montan de aprox 2h de urcat pe poteca)

 

Pentru copii pana la 6 ani in camera dubla cu parintii se va achita 150 de lei pentru care se solicita loc la masa , copii de la 6 la 14 ani beneficiaza de 50% reducere din pachet. ( copie dupa certificatul de nastere)

Menţionăm faptul că pentru această perioadă, din cauza solicitărilor numeroase, în cazul unei comenzi ferme, se va achita un avans de min 30% din valoarea pachetului de servicii în momentul efectuarii rezervării, iar diferenţa se va achita la fata locului.

Image

Miruna

Servicii

Image